Βαθμολογία

Βαθμός με δέκα στα Σπάτα για Απόλλωνα Λάρισας

Με έναν πολύ σημαντικό βαθμό επιστρέφει από τα Σπάτα η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας μετά το σημερινό (10/3), 2-2 με τον Αήττητο για την 21η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Αριάν Μπελά παρότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε όλο το δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λουκάο, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με τον οποίο έφτασε τους 40 παραμένοντας στη δεύτερη θέση. Από την άλλη το συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου έφτασε τους 22, στη μάχη της παραμονής, ισόβαθμη με Τρίκαλα και Ηρόδοτο.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο σκορ, όμως ισοφαρίστηκε σχεδόν άμεσα, με τους Αθηναίους να πέρνουν το προβάδισμα, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Παρά το εις βάρος του 2-1 και το μειονέκτημα του λιγότερου παίκτη στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε εν τέλει στο 2-2 με τέρμα του Μπραμπίγια με πέναλτι.

Η λαρισινή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Κώστα Κουρτεσιώτη, όμως στο 15' ο Ζαφειράκης έφερε το ματς στα ίσια, με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα. Με αποβολή του Λουκάο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Βραζιλιάνο άσο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το γκολ αυτό επηρέασε τον Απόλλωνα και έτσι στο 55' ο Αήττητος έφτασε στο 2-1 αποκτώντας προβάδισμα νίκης. Όμως παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι Λαρισαίοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 74' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπραμπίγια.

Αήττητος Σπάτων (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Αποστολόπουλος, Κασνέτση (64' Αφράτης), Λάμπρου, Κολλαράς, Ρούνεϊ, Λύρας (89' Κατσέρης), Ζαφειράκης (68' Αμπάρα), Μαρτίνεθ

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Τασιουλής (34' Λίταινας), Λούκας Μεϊρέλες, Ράμος ντε Ολιβέιρα (61' Γαρυφαλλόπουλος), Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίμα (50' Γκουντρουπής), Μπραμπίγια, Κοντοές.