Βαθμολογία

Μοιρασιά και μέσα στον στό«Χ»ο, Αμπελιά - Βούναινα 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό (9/3) ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς και τα Βούναινα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει από ένα βαθμό στις δύο ομάδες, οι οποίες παραμένουν μέσα στον στόχο της ανόδου στη κορυφαία τοπική κατηγορία, με την Αμπελιά να έχει 41 πόντους και τα Βούναινα 40.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, με τέρμα του Κορδέλα, για να ισοφαρίσει στο 76' η ομάδα της Αμπελιάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περήφανου, για το τελικό 1-1.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Πάλλας, Στάμος)

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης - Θοδωρής Εμμανουήλ): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης, Σελήνης, Αγγέλης, Περήφανος, Βέης (46′ Κόκκινος), Σαΐτης, Γεωργούλας Θοδ. (72′ Ζαφειρούλης), Σουλτούκης (85′ Κιούσσης), Σαμαράς – Καμηλαράκης, Φαρμάκας.

Boύναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης, Νεστορίδης, Κυπαρίσσης, Μερτζανίδης Ηλ. (80′ Βράκας), Μούμος, Κορδέλας, Ρουμελιώτης (63′ Μερτζανίδης Φ.), Τζατζάκης (84′ Ραπτόπουλος).