Βαθμολογία

Τρίποντο για την Ανάβρα

Η Προοδευτική Ανάβρας κέρδισε με 2-0 την Νεάπολη με γκολ των Τσαγκαλά και Γκαραλιάκο. Στο 15’ ο Τσαγκαλάς με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αντώνη Γκαραλιάκου, έβαλε την ομάδα της Προοδευτικής μπροστά στο σκορ, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 67′ ο Γιάννης Δεσπόπουλος άφησε την ομάδα της Νεάπολης με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, δεχόμενος την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Μπουρουζίκα, για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Το τελικό 2 -0 διαμόρφωσε στο 87′ ο Αντώνης Γκαραλιάκος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Φιλοκώστας, Τζιάφος, Αποστόλου, Τζαβέλλας (88′ Γεννητσεφτσής), Τσαγκαλάς (60′ Ιμπρούσι), Ριζούλης, Καραντώνης (75′ Παφίλης), Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος.

Νεάπολη Λάρισας: Μπατζιόλας, Ζαχαρούλης (46′ Γαρυφαλλόπουλος), Μπαλαούρας, Μέκρας Χρ., Δεσπόπουλος, Μπουχλαριώτης (80′ Κολομητρούσης), Μέκρας Γ., Μπάρδας, Μπούνα, Μανώλης, Δαλαμπύρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Πατσής, Κουτίνα.