Βαθμολογία

Πέρασε από το Μεσοχώρι το Ελευθεραί

Άλλη μία νίκη για το Ελευθεραί! Συγκεκριμένα τα «λιοντάρια» κέρδισαν το Μεσοχώρι με 0-3 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας.

Στο 12’ η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία Καλφούντζου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μεσοχωρίου, ενώ στο 20’ ο Θέμης Παιδής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ το Ελευθεραί (0-1). Πέναλτι που κέρδισε ο Κολοβός.

Στο 70′ και στο 87’ ο Ηλίας Καλφούντζος με δύο δικά του γκολ πέτυχε το 0–2 και 0–3 και διαμόρφωσε έτσι το τελικό σκορ στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες στιγμές στο ματς για να πετύχουν γκολ (Θεοδώρου, Μασρί και Παιδή).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Πατσιτός Δ., Καλογιάννης, Μουσιάρης, Καρατζιόλης, Μούσιος (46′ Φράντζας), Καρακώστας, Μαρκούγιας (65′ Καραγιάννης), Τσιάρας, Καραμάνος, Κουζιώνης, Αλιπρασίτης (67′ Πατσιτός Ν.).

Α.Ο. Ελευθερών (Δημήτρης Δανιλούλης): Μόσιαλος, Βασιλόπουλος (60′ λ.τ. Καρβούνης), Μάστορας, Δάσσιος, Κολοβός, Χατζής Γ., Θεοδώρου (72′ Κουτσοδόντης), Καραγκιόζης (70′ Ανυφαντής), Καλφούντζος, Μασρί (80′ Θανάς), Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Τάνας, Τζιμούρτος.