Βαθμολογία

Απόδραση από τα Φάρσαλα, Αχιλλέας - Ηρακλής 0-1

Στη κορυφή του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ παρέμεινε ο Ηρακλής ο οποίος νίκησε σήμερα (9/3) στα Φάρσαλα τον τοπικό Αχιλλέα με 1-0, για την 21η αγωνιστική.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη "απέδρασε" με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς από την πάντα δύσκολη έδρα του Αχιλλέα και έφτασε τους 53, τρεις παραπάνω από τον Φαλανιακό. Για τον Αχιλλέα η ήττα αυτή τον κρατά σε αγωνία για την παραμονή καθώς παρέμεινε στους 27 πόντους, τρεις πάνω από τη ζώνη των play-out.

Ο Γηραιός έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών χάρις σε τέρμα που σημείωσε στο 73' ο Ψωμολιάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το οποίο ήταν αρκετό στους πρωτοπόρους για τη νίκη.

Διαιτησία: Κουκούλης (Νίκζας, Παπαγεωργίου).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Κομισόπουλος (10′ λ.τ. Κούμρια), Σαμαράς, Παπακωνσταντίνου, Ζησόπουλος, Ταστεμερίδης (70′ Γκαραβέλας), Τλούπας, Κατσανάκης, Τσούλης (75′ Καναβός), Γαγάρας, Ζιώγας.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Φορτομάρης (86′ Δολιάνης), Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Γκιουρσάνης (90′ Ράχης), Ντιντής (46′ Φώτος), Ζαφειρίου, Νάστας, Κακαβίτσης.