Βαθμολογία

Ματς με ένταση στο Κιλελέρ και νίκη για ΠΟΕ

Μία πολύ σπουδαία νίκη σημείωσε σήμερα (9/3) ο ΠΟ Ελασσόνας που επιβλήθηκε με 1-0 του Κιλελέρ εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, σε ένα ματς με ένταση και δύο αποβολές, πήρε τη νίκη με την οποία έφτασε τους 36 πόντους, μειώνοντας την διαφορά από την τέταρτη θέση στους δύο βαθμούς μετά την ισοπαλία (0-0) του Μακρυχωρίου με το Βλαχογιάννι. Από την άλλη το Κιλελέρ παρέμεινε στους 26 βαθμούς και διατηρεί την αγωνία αναφορικά με την παραμονή του.

Μετά από το 0-0 του πρώτου μέρους, ο Ζηρδέλης στη μία ώρα αγώνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΟΕ με δέκα παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ένα λεπτό αργότερα ο Νταμπώσης πέτυχε το τέρμα νίκης για την ομάδα του. Στο 67' οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια είδε και ο Κολιός. Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτησία: Στάικος (Παραφέστας, Μίχος).

Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης - Γιάννης Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Κουσιώρας, Ζιόμπουρας (70′ Μουρατάι), Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης (80′ λ.τ. Κολοβός), Παπαγιαννούλης (70′ Φορτομάρης), Παπαχρήστος, Λαβαντσιώτης (46′ λ.τ. Ξηροκώστας), Καρβούνης.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος (88′ Μετάνι), Μάντζιαρης, Κυρίτσης, Ζηρδέλης, Ματούλας (80′ Μπαρλαγιάννης), Καραγκούνης (85′ Σακοράφας).