Βαθμολογία

Όταν «μιλάει» ο Θωμάς... (video)

Μία σημαντική αναμέτρηση δίνει αύριο το μεσημέρι (10/3 15:00) η ομάδα της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι «βυσσινί» ψάχνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στους στερεοελλαδίτες προκειμένου να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς τον στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

ΑΕΛ και Λεβαδειακός έχουν αναμετρηθεί ουκ ολίγες φορές, 21 συνολικά σε επίπεδο πρωταθλημάτων σε Α', Β' και Γ' Εθνική, με την ΑΕΛ να μετρά 14 νίκες συνολικά, με τις 9 να είναι για την κορυφαία κατηγορία.

Δύο από αυτές κρίθηκαν από δύο αγαπημένα παιδιά της «βυσσινί» εξέδρας τους Θωμά Κυπαρίσση και Θωμά Ναζλίδη, δίνοντας στην ΑΕΛ σημαντικές νίκες με το «φτωχό» μεν, υπερπολύτιμο δε, 1-0.

Ήταν 4 Δεκεμβρίου 2005, σεζόν 2005-2006, όταν στο Αλκαζάρ ο Θωμάς Κυπαρίσσης «έλυνε» τον γόρδιο δεσμό στην άμυνα των Βοιωτών και με ένα εντυπωσιακό γκολ έδινε τη νίκη στην ΑΕΛ διατηρώντας την στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το γκολ αυτό πέρα από το ότι έδωσε τους τρεις βαθμούς τότε στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, ήταν και το τελευταίο της «ψυχάρας» με την φανέλα της ΑΕΛ.

">http://

Την περσινή σεζόν, ένας άλλος Θωμάς, ο Ναζλίδης, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, είπε το δικό του ... «ΟΧΙ» στους Βοιωτούς για θετικό αποτέλεσμα. Ο Σαλονικιός επιθετικός, ακριβώς στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Λεβαδειακού πετύχαινε το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, χαρίζοντας το πρώτο εντός έδρας τρίποντο στην ομάδα του.

">http://

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ