Βαθμολογία

Mια παρέα, μια οικογένεια η Λάρισα 88’ (PICS)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Πέμπτη (7/3) η Λάρισα 88’ που αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΛ και κάνει μια σημαντική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα όπου βρέθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έκοψε η ομάδα την βασιλόπιτα. Η όμορφη εκδήλωση έγινε στο Street Coffee & Food «Zoes» του κ. Δημήτρη Σκουλίδη που είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος και πρόεδρος της ομάδας.

Στην εκδήλωση ήταν φυσικά και ο προπονητής του συλλόγου κ. Νίκος Μαλλικόπουλος, ο κ. Γιώργος Ρήγας που είναι στην διοίκηση και στηρίζει την όλη προσπάθεια, καθώς και ο κ. Στέλιος Μπράτσος που και αυτός είναι στο Δ.Σ. της ομάδας.

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος κ. Σκουλίδης που ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του, υγεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πολλές επιτυχίες. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Καραπλής και Αλέξανδρος Λουτσία. Η πίτα ήταν μια προσφορά του Αρτοποιείου «Μαργιάνος».

Η βραδιά περιελάμβανε πλούσιο φαγητό και ποτό για χαλάρωση στο Street Coffee & Food «Zoe’s» που έχει τα πάντα σε έναν πολύ όμορφο χώρο (ροφήματα, χυμούς, τυρόπιτες, μπαγκέτες, κρουασάν και άλλα πολλά).

*Το athleticlarissa ευχαριστεί τη Λάρισα 88’ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Σκουλίδη για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.