Βαθμολογία

«Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος»

Στο ισόπαλο 2-2 με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό έμεινε ο Πλατανιάς, με τον Γιάννη Τάτση να αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου ότι θα μπορούσε η ομάδα του να έχει πάρει και τη νίκη.

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι όσον αφορά στη διακύμανση του σκορ, κυρίως αν κάποιος που το παρακολουθούσε είναι ουδέτερος και όχι φίλος των δύο ομάδων. Εμείς προηγηθήκαμε, όμως ο Κισσαμικός μας προσπέρασε στο σκορ, εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος, ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας.

Το πρώτο μέρος μας ανήκει ολοκληρωτικά, ήταν όμως και το σημείο κλειδί, καθώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το 2-0, όταν μας δόθηκε η ευκαιρία, κυρίως σε μια αντεπίθεση, και να πάμε σε ένα πιο καλό παιχνίδι για μας στη συνέχεια. Όσο το σκορ μένει στο 1-0 είναι πάντα ρευστό. Όμως είτε από ανικανότητα είτε από ατομισμούς δεν κάναμε το 2-0, αλλά το γιατί αυτό συνέβη θα μπορώ να το πω όταν δω ξανά το παιχνίδι. Τουλάχιστον όταν έγινε το 2-1 καταφέραμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να ισοφαρίσουμε. Ίσως να μπορούσαμε να κερδίσουμε στα τελευταία λεπτά, όμως είχαμε να διαχειριστούμε και αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στον Εργοτέλη χάναμε 2-0 και το ισοφαρίσαμε, άρα η γεύση που έμεινε εκεί στο τέλος ήταν καλή. Τώρα και ναι και όχι όσον αφορά το 2-2. Είπα όμως και πριν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος», είπε ο τεχνικός των Χανιωτών.

Ενώ για το αν οι αναγκαστικές αλλαγές επηρέασαν την ομάδα του, σχολίασε: «Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια κακή στιγμή η αλλαγή του Ρουσσάκη, ενώ είχαμε θέμα και με τον Λουκίνα που είχε ενοχλήσεις.

Ο Γκατσολάρι δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90 λεπτά. Έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, γιατί οι επιθετικοί του Κισσαμικού είναι γρήγοροι. Από την στιγμή που βρισκόταν στον πάγκο ο Κόρτσταμ, βρισκόταν για να παίξει αν χρειαστεί. Αλλιώς δεν θα ήταν».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μανώλης Ρουσσάκης επισήμανε: «Όπως είπε και ο κόουτς ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο ο Κισσαμικός κατάφερε να αντιδράσει.

Όπως εξελίχθηκε το ματς, μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, γιατί και τα άλλα παιδιά έκαναν προσπάθεια και γύρισαν το παιχνίδι, αλλά και εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».