Βαθμολογία

Δύο ανακοινώσεις από τη Σπάρτη

Η αναστάτωση που παρατηρείται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στα διοικητικά της Σπάρτης οδηγεί το τωρινό Δ.Σ. στο να ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας με συχνές ανακοινώσεις για όσα συμβαίνουν.

Την Πέμπτη (7/3), λοιπόν, ο πρόεδρος των Λακώνων Γιώργος Πολολός «χτύπησε» δις, αναφέροντας αρχικά ότι αναμένεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για να δοθεί το «οκ» σχετικά με τη νέα μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Με δεύτερη ανακοίνωση ο επικεφαλής της διοίκησης έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε και η διαδικασία καταχώρησης του νέου Δ.Σ. στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ). Αναλυτικά:

1. «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων παρερμηνειών ανακριβειών και ψεμάτων που έχουν ειπωθεί κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κοινό ότι έχει ήδη κατατεθεί φάκελος στην επιτροπή ΕΕΑ για την τυπική έγκριση του ήδη μεταβιβασθέντος πλειοψηφικού πακέτου 90% των μετοχών της ΠΑΕ Σπάρτη από την προηγούμενη ιδιοκτησία εταιρείας συμφερόντων Δημήτρη Βουδούρη και αναμένεται ορισμός δικάσιμου από την ΕΕΑ προς τούτο.

ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γ. ΠΟΛΟΛΟΣ».

2. «Προ δύο ημερών είχαμε εκδώσει ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία καταχώρησης του νέου Δ.Σ. στο ΓΕΜΗ. Σήμερα 7/3 ήδη το νέο Δ.Σ. είναι καταχωρημένο στο ΓΕΜΗ με ισχύ απο 4/1/2019.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Γ. ΠΟΛΟΛΟΣ».