Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαρά Δευτέρας 9, 10 και 11 Μαρτίου με τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής.

Αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να δίνει ένα δύσκολο και κρίσιμο, για το μέλλον της στη κατηγορία, παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο ΑEL FC ARENA, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. Από την άλλη ο Λεβαδειακός που συνεχίζει την αντεπίθεσή του, θέλει το τρίποντο στον Κάμπο που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο της σωτηρίας. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Κυριακή (10/3) στις 15:00 και θα καλυφθεί από το Novasports 1.

Από την ίδια συχνότητα θα μεταδοθεί το Σάββατο (9/3) στις 19:30 το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το αθηναϊκό ντέρμπι, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Η Ένωση έχει κατρακυλήσει στην τέταρτη θέση και θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να δώσει τη μάχη της για την τρίτη που δίνει ένα προκριματικό λιγότερο στο Europa, ενώ το "τριφύλλι" είναι στο -6 από την πέμπτη θέση και θέλει και αυτό μόνο νίκη, ευελπιστώντας και σε ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό.

Οι δύο τελευταίοι θα παίξουν στον Πειραιά την Κυριακή στις 19:30, επίσης Novasports 1, με τον Ολυμπιακό να θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες για τον τίτλο, ενώ ο Άρης κατεβαίνει στη πρωτεύουσα για το τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα στα ντέρμπι μετά το Χ στην Τούμπα και τη νίκη με την ΑΕΚ. Την ίδια ημέρα στις 17:15 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Ατρόμητο και θέλει να βάλει ακόμα ένα λιθαράκι προς το πρωτάθλημα με την 21η νίκη, ενώ η ομάδα του Κάναντι θα επιδιώξει να πετύχει ότι και στο πρώτο γύρο, δηλαδή να κόψει βαθμούς από τους πρωτοπόρους και να συνεχίσει την μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Από το Novasports 2 η αναμέτρηση της Τούμπας.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Μαρτίου

16:00 Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης: ΕΡΤ1

19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Novasports 1

Κυριακή 10 Μαρτίου

15:00 ΑΕΛ - Λεβαδειακός: Novasports 1

16:00 Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ: ΕΡΤ1

17:15 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος: Novasports 2

19:00 Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: ΕΡΤ1

19:30 Ολυμπιακός - Άρης: Novasports 1

Κ. Δευτέρα 11 Μαρτίου

19:00 Παναιτωλικός - Πανιώνιος: ΕΡΤ1