Βαθμολογία

Για νίκη στη Πόλη ο Παναθηναϊκός

Η εκτός έδρας νίκη με την Γκραν Κανάρια έδωσε ελπίδες στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στην οκτάδα, αλλά σίγουρα χρειάζονται και άλλες νίκες για τους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι "πράσινοι" δίνουν σήμερα (7/3 19:15, Novasports 2), το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι τους, καθώς αντιμετωπίζουν στην Πόλη την Νταρουσάφακα για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο πήρε βαθιά ανάσα με τη νίκη στα Κανάρια νησιά και θέλει την δεύτερη σερί νίκη στη μάχη της πρόκρισης, βρισκόμενη αυτή τη στιγμή στο 11-13 ισόβαθμη με την Μακάμπι και μία νίκη πίσω από Μπασκόνια, Ολυμπιακό και Μπάγερν. Σίγουρα το έργο δεν είναι εύκολο, ωστόσο αν θέλουν στον Παναθηναϊκό να έχουν ελπίδες θα πρέπει να νικήσουν την ουραγό της διοργάνωσης. Η τελευταία βρίσκεται στο 3-21, έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της 16ης θέσης, ωστόσο δεν έχει άγχος και παλεύει όλα τα ματς.

Αγωνιστικά ο Πιτίνο δεν μπορεί να υπολογίζει στους γνωστούς απόντες Ματ Λοτζέσκι και Νίκο Παππά, ενώ σε αυτούς ήρθε να προστεθεί και ο Ντίνος Μήτογλου. Χωρίς απουσίες η Νταρουσάφακα που ψάχνει την τέταρτη νίκη της και την δεύτερη απέναντι στο "τριφύλλι", αλλά και το 2/2 στην έδρα της κόντρα στις ελληνικές ομάδες καθώς θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο είχε επικρατήσει 79-75 του Ολυμπιακού.