Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση η ΕΠΣ Λάρισας, 1-0 την ΕΠΣ Κέρκυρας

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων πήρε η ΕΠΣ Λάρισας η οποία επικράτησε με 1-0 της αξιόμαχης ΕΠΣ Κέρκυρας στο στάδιο Αλκαζάρ.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, εν αντιθέσει με το δεύτερο, όμως πήρε την ουσία, που είναι η πρόκριση, η οποία ήρθε με τέρμα του Νίκου Μπενεχούτσου.

Ο άσος της λαρισινής ομάδας άνοιξε το σκορ στο 25' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ζησούλη και σύγχυση στα καρέ της νησιωτικής ομάδας, με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόκα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο σκόρερ του 1-0 είχε δοκάρι στο 34' και πιο συγκεκριμένα το σουτ του σταμάτησε στο αριστερό κάθετο, ενώ στο 40' οι Λαρισαίοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βλησαρούλη, με τον Τασιόπουλο να δείχνει "παίζετε".

Στην επανάληψη καλύτερη η ΕΠΣ Κέρκυρας, παρότι από το 68' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιάβου, έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με την λαρισινή ομάδα να κρατά έστω και με άγχος τη νίκη. Στο 81' έμεινε και εκείνη με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκατζιούρα.

Διαιτησία: Τασιόπουλος (Σακκάς, Σαμαράς)

ΕΠΣ Λάρισας (Δημήτρης Τσέτσιλας): Πατέτσιος, Γκατζιούρας, Γκαντούνας, Αθανασιάς, Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπενεχούτσος (80' Ζαμπέτας), Ζησούλης (80' Μπουλασίκης), Βλησαρούλης (56' Τσιγγάνης), Γκαλμπογκίνης (77' Καρέλας), Πράπας Δ. (56' Ζιάρας).

ΕΠΣ Κέρκυρας  (Άρης Λούβρος): Κόκας, Κατσαρός (51' Λούβρος), Μπιάγκις, Μεριάνος, Βερονίκης, Τσιάβος, Βλαχόπουλος, Μπάλλος (72' Μάζης), Χανδρινός (51' Μουζακίτης), Βλασσερός (56' Χρήστου), Λάζαρης (72' Κροκίδης).