Βαθμολογία

Τοροσίδης από του χρόνου!

Χάνει το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος θα επιστρέψει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού από τη νέα χρονιά.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου, ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε ένα μήνα όταν και θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Θεωρητικά ίσως προλάβει τους δύο τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν αποκλείεται στον Ολυμπιακό να μην ρισκάρουν με τη χρησιμοποίησή του προκειμένου να ολοκληρώσει άνετα τη διαδικασία αποκατάστασης.

Το πιο πιθανό είναι να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και να επιστρέψει ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε μέχρι το τέλος με τον Ομάρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει το ματς της Κυριακής απέναντι στον Άρη.

Επομένως, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή υπολογίζει για το δεξί άκρο της άμυνάς του, τους Ανδρούτσο, Μεριά αλλά και του Κούτρη, οι οποίες αποτελούν λύσεις ανάγκης.