Βαθμολογία

Παρελθόν ο Στογιάννης, ανέλαβε ο Παπακωνσταντίνου!

Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Ηλία Στογιάννη και τις τύχες πλέον του ΠΑΟ Κουφαλίων αναλαμβάνει ένας παλιός γνώριμος ο Περικλής Παπακωνσταντίνου.

Ο Παπακωνσταντίνου γέννημα θρέμμα της ομάδας των Κουφαλίων υπήρξε για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής της, ενώ αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Κάτοχος διπλώματος UEFA B από το 2008 , διετέλεσε προπονητής του ΠΑΟ Κουφαλίων την περίοδο 2011-2012 όταν η ομάδα ξεκίνησε στην Α1 με στόχο την παραμονή στην κατηγορία και τελικά κατάφερε να φτάσει στα play off, ενώ ασχολήθηκε και για αρκετά χρόνια με ακαδημίες ποδοσφαίρου με τελευταίο του σταθμό τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος προπονητής που έχει δει αρκετές φορές φέτος την ομάδα των Κουφαλίων και έχει άποψη ξεκινάει επίσημα την Τετάρτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Κουφαλίων: “Η Διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων ευχαριστεί τον προπονητή Ηλία Στογιάννη για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία σε ότι και να κάνει. Νέος προπονητής του συλλόγου αναλαμβάνει ο κ.Περικλής Παπακωνσταντίνου”.

e-koufalia.gr