Βαθμολογία

Συνέχεια με δύο ακόμα ματς

Στην φάση των "16" βρίσκεται το κύπελλο ΕΠΣΛ και σήμερα (6/3) διεξάγονται ακόμα δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν ισάριθμα εισιτήρια για τα προημιτελικά.

Μετά τον Τύρναβο που βρίσκεται ήδη στους "8", την πρόκριση θα πάρουν οι νικητές των αναμετρήσων Δαμασιακός - Δόξα Βλαχογιαννίου και Ολυμπιακός Αμπελιάς - Ηρακλής Λάρισας.

Στο πρώτο ζευγάρι που αποτελείται από ομάδες της Α' ΕΠΣΛ τα πάντα είναι αμφίρροπα για δύο ομάδες που κύριο μέλημα τους είναι η απευθείας παραμονή στο πρωτάθλημα και το κύπελλο περνά σε δεύτερη μοίρα. Όμως κάποια από τις δύο θα βρεθεί στα προημιτελικά και σίγουρα η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στο άλλο ζευγάρι υπάρχει φαβορί και αυτό σίγουρα είναι ο πρωτοπόρος της Α' ΕΠΣΛ, Ηρακλής Λάρισας. Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη είναι σαφώς ανώτερη, θέλει το ντάμπλ (άνοδος και κύπελλο), ενώ την χωρίζει και μία κατηγορία παραπάνω. Σαφώς και η Αμπελιά, που μάχεται για άνοδο, δεν είναι αμελητέα ποσότητα και θα επιδιώξει χωρίς άγχος να κάνει την έκπληξη και να πετάξει εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια:

15:00

Δαμασιακός - Δόξα Βλαχογιαννίου

Ολυμπιακός Αμπελιάς - Ηρακλής Λάρισας

Τετάρτη 13 Μαρτίου

15:00

Αστραπή Νέας Πολιτείας - Σμόλικας Φαλάνης

Προοδευτική Ανάβρας - Κιλελέρ

ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος - Φαλανιακός

Μαυροβούνι - Αετός Αμυγδαλέας

Πέμπτη 14 Μαρτίου

15:00

Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση - ΠΟ Ελασσόνας