Βαθμολογία

Πρόβλημα και με Μάνταλο στην ΑΕΚ

Νέο πρόβλημα στην ομάδα της ΑΕΚ προέκυψε σήμερα (5/3) καθώς ο Πέτρος Μάνταλος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και κάνει τον Μανόλο Χιμένεθ να πονοκεφαλιάζει ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής άσος της Ένωσης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ με δεδομένο ότι οι μέρες μέχρι το ντέρμπι είναι ελάχιστες, η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη, τη στιγμή που παραμένουν και τα άλλα προβλήματα.

Πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό του Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος έκανε και σήμερα θεραπεία, περιμένοντας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του, αν και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τις λύσεις στα άκρα της άμυνας να ελαχιστοποιούνται.

Όσον αφορά τους Σιμόες και Χουλτ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, με τον πρώτο να έχει αρκετές πιθανότητες να προλάβει το ματς, εν αντιθέσει με τον πρώην "πράσινο" που μετά την θλάση που έχει υποστεί θέλει τον απαραίτητο χρόνο για να επανέλθει.

Τέλος οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ η αυριανή (6/3) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις 10.30.