Βαθμολογία

Καταγγελία Αμβρυσσέα σε Ασπρόπυργο

Yπόμνημα διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα θα καταθέσει ο πρόεδρος της ομάδας του Διστόμου, Ηλίας Καβαλαγιός, για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή (3/3).

Ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» κατήγγειλε τη συμπεριφορά του Ασπροπύργου στο παιχνίδι, όπου ηττήθηκαν με 2-0, περιγράφοντας τα απαράδεκτα γεγονότα που έζησαν στην ομώνυμη πόλη. Ακόμη, σημείωσε πως θα ακολουθήσει υπόμνημα διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ και τα αρμόδια όργανα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο BEST TV:

«Κρίμα για κάποιους ανθρώπους να αμαυρώνουν τις ομάδες τους. Να ξεκινήσω και να πω συγχαρητήρια προς τον Ασπρόπυργο, ήταν καλύτερος στο γήπεδο και δίκαια μας κέρδισε. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε πάρα πολλά παράπονα από τη φιλοξενία. Από τον πρώτο γύρο, που ήρθαμε ισοπαλία στον Δίστομο ξεκίνησε, όταν και ο γενικός αρχηγός του Ασπροπύργου, κ. Φίλη, πως παίξαμε δυνατά εναντίον τους σε εκείνο το ματς.

Έπειτα σχολίασε και το επόμενο παιχνίδι μας τότε με την Καλαμάτα και το αν θα παίξουμε δυνατά ή όχι, πριν προχωρήσουν σε κάποιες ανακοινώσεις. Κάτι που δεν άρεσε σε εμένα προσωπικά και επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά το ίδιο βράδυ, τονίζοντας πως με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίουμε όλες τις ομάδες, χωρίς να έχει καμία παράπονο.

Προσπαθούμε συνέχεια να παρέχουμε άψογη φιλοξενία, με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν μπορεί να πηγαίνω εγώ στο γήπεδο και να ξεσηκώνει μια κερκίδα 200 ατόμων, βρίζοντας τους νεκρούς μας και προσπαθώντας να μας προπηλακίσουν. Να λένε πως παίζουμε για Καλαμάτα και άλλα 1000+2 πράγματα. Η ομάδα μας δεν παίζει για κανέναν άλλον.  

Καταγγέλω στον αέρα την Αστυνομική διεύθυνση του Ασπροπύργου. Εσωτερικά έχουν μιλήσει τα τμήματα Λειβαδιάς και Ασπροπύργου, με την αποστολή να φτάνει στο γήπεδο και την Αστυνομία εντέλει να απουσιάζει. Ακούσαμε κάποια... γαλλικά, από ανθρώπους που φέρνουν κάποιοι μαζί τους, χωρίς να δώσουμε φυσικά σημασία. Με πήρε ο γενικός αρχηγός, μίλησα με την Αστυνομία, η οποία έφτασε στο γήπεδο στις 14:45.

Μίλησα μαζί τους, τους εξήγησα πως δεν έγινε και τίποτα, πέρα από τα... γαλλικά που ακούσαμε, με 10 άτομα που ήμασταν εκεί, να καθόμαστε στην εξέδρα τελικά. Μας έβαλαν μαζί με τους γηπεδούχους, με την Αστυνομία να δίνει το παρών εντέλει στον αγώνα με δύο άτομα, που κάθισαν απέναντι...

Όταν χαιρετούσαν οι δύο ομάδες, πριν τη σέντρα, όπως γίνεται πάντα, μας έκαναν «ντου» 150 άτομα. Εκείνη την ώρα σηκώθηκα και φώναξα την Αστυνομία να έρθει από τη μεριά μας, για να μας βοηθήσει. Τους είπα πως είναι απαράδεκτο να βρίσκονται μόλις δύο άτομα εκεί και πως θα μπορούσα να φύγω. Πήρα τη διεύθυνση της Λειβαδιάς και τους ενημέρωσα, πως αν γίνει κάτι σήμερα (σ.σ. χτες) εδώ, δεν θα φύγουμε. Όλη η εξέδρα μας έβριζε.

Σίγουρα θα κάνουμε καταγγελία στην ΕΠΟ. ΝΑι μεν είμαστε ένα χωριό, αλλά έχουμε η δική μας ομάδα και δεν είμαστε ούτε Καλαμάτα, ούτε Ασπρόπυργος κλπ. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να απομακρυνθούν από τον χώρο».