Βαθμολογία

Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για το σίριαλ...

H νέα αυτή σειρά με κύκλο οκτώ επεισοδίων και τίτλο ,«Έτερος εγώ - Χαμένες ψυχές» ,θα αρχίσει να προβάλλεται τον Μάιο στo συνδρομητικό κανάλι Cosmote TV, φιλοδοξώντας να μαγνητίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών που αρέσκονται σε σειρές μυστηρίου. Ο βασικός όγκος των γυρισμάτων της σειράς έχει ολοκληρωθεί και απομένει μόνο ένα τελευταίο γύρισμα στην Κρήτη.

«Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ’ ό,τι περιμέναμε», λέει στο «TV Έθνος» ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος, Σωτήρης Τσαφούλιας, και προσθέτει: «Το στόρι είναι στο ίδιο σύμπαν με το “Ετερος εγώ”.   Ο Μάνος Βακούσης, στον ρόλο του προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, και ο καθηγητής Εγκληματολογίας, Δημήτρης Λαΐνης, τον οποίο υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν κατά συρροή δολοφόνο που σκοτώνει μόνο δολοφόνους, ακολουθώντας τους άθλους του Θησέα. Και μέσα από τον μύθο των άθλων του Θησέα και τον αποσυμβολισμό τους οδηγούνται σιγά σιγά στη λύση του μυστηρίου».

Η ταινία, «Έτερος εγώ» ,προβλήθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια στους κινηματογράφους, αλλά, παρά το καλό της ξεκίνημα, δεν συνέχισε, μια και ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποφάσισε να την αποσύρει. Ο ίδιος μας θυμίζει τι είχε συμβεί: «Η ταινία είχε συνδεθεί μέσω μιας εκπομπής με τον άνθρωπο που έκανε τις δολοφονίες οδηγών ταξί. Μάλιστα υπήρξε, κατά την Αστυνομία, μια εμφάνισή του σε κάποια από τις προβολές που κάναμε και μου είχε απευθύνει μια ερώτηση. Η συζήτηση και οι διαστάσεις που είχε πάρει η εξέλιξη αυτή, και επειδή κάποιοι άνθρωποι έσπευσαν να πουν και να προδικάσουν ότι όλο αυτό εμείς το κάναμε για διαφημιστικούς λόγους, πήρα την απόφαση να αποσύρω την ταινία για λόγους ευθιξίας, γιατί δεν θέλαμε τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου να υπάρχει ούτε ως υπόνοια ότι εκμεταλλευόμασταν τον θάνατο ενός ανθρώπου ή το οποιοδήποτε περιστατικό προκειμένου να κόψουμε παραπάνω εισιτήρια. Η ταινία, όμως, ανέβηκε σε κανάλι στο YouTube χωρίς διαφημίσεις και, κατά συνέπεια, χωρίς έσοδα, απλώς για να γίνει επικοινωνία του έργου με τον κόσμο».