Βαθμολογία

Τρίτη και ;;;

Για τέταρτη φορά απέσπασε ισοπαλία με σκορ 0-0 η ομάδα της ΑΕΛ στην έδρα του ΟΦΗ το Γεντί Κουλέ, με τελευταία χτες (3/3) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Οι Λαρισαίοι συνεχίζουν την βαθμοθηρία προκειμένου να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία και έφτασαν τους 23 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε σε δύσκολη θέση έχοντας πλέον 18 πόντους.

Η ΑΕΛ απέσπασε για τέταρτη φορά 0-0, εκεί που στις τρεις προηγούμενες φορές στις δύο είχε τον στόχο της παραμονής με την μία φορά να είναι πανηγυρική για τους «βυσσινί» και άλλη μία όχι.

Πρώτη φορά ήταν την σεζόν 1995-1996 με το 0-0 να μην στέκεται αρκετό προκειμένου η ΑΕΛ να παραμείνει στην Α' Εθνική καθώς το φινάλε την βρήκε στη παρακάτω κατηγορία και με τα πέτρινα χρόνια που ακολούθησαν.

Αντίθετα την σεζόν 2006-2007 στο 0-0 του Ηρακλείου, η ΑΕΛ σε μία μαγική σεζόν πανηγύρισε, έστω και με άγχος, την παραμονή της στη Super League, ενώ φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κατάκτηση του κυπέλλου με το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Βόλο.

Άρα εν κατακλείδι η ΑΕΛ στις δύο φορές που μάχονταν για την παραμονή και απέσπασε 0-0 στο Ηράκλειο, όπως δηλαδή και φέτος, την μία έσωσε την παρτίδα της παραμονής, την άλλη όχι. Φέτος τρίτη και ;;; Θα το γνωρίζουμε σε δύο μήνες...

Α.Ρ.