Βαθμολογία

Καθάρισε εύκολα το Καλοχώρι, 2-0 τον ΔΙΑ 2018

Χάρις σε δύο τέρματα, ένα του Μπράτσια και ένα του Καραπατσακίδη το Καλοχώρι επιβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (3/3) του ΔΙΑ 2018 με 2-0 για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζή πέτυχε και τα δύο τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε επίσης δύο δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, φτάνοντας τους 13 βαθμούς, έναντι 7 του ΔΙΑ.

Μόλις στο 3' σουτ από κοντά του Μπράτσια η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο 20' η κεφαλιά του Πλιάτσικα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παραλυκούδη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σπανούλης είχε χαμένο τετ-α-τετ για τον ΔΙΑ, με τον Δήμο να μπλοκάρει τη μπάλα.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Δούρος εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπράτσιας μέσα από την περιοχή με σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του, η οποία κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη στο 44' όταν ο Δούρος έδωσε την ασίστ στον Καραπατσακίδη και ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Ενδιάμεσα στο 40' ο Σπανούλης είχε νέο χαμένο τετ-α-τετ με τον Δήμο να μπλοκάρει και πάλι την μπάλα.

Στην επανάληψη χαμένες ευκαιρίες έχασαν για το Καλοχώρι οι Πλιάτσικας και Τσιρώνης. Αρχικά στο 80' ο Πλιάτσικας με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 85' ύστερα από σέντρα του Μάρκου, ο Τσιρώνης με κεφαλιά εξ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Αναγένηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Δήμος, Ντανίκας (65' Ζαβρής), Τσιρώνης Α. (75' Γκόλιαρι), Λούγκος (82' λ.τ. Σαΐτης), Τσιρώνης Γ., Χριστοδούλου, Πλιάτσικας, Μπράτσιας (55' λ.τ. Μάρκου), Καραπάτσακίδης, Δούρος, Μαναός.

ΔΙΑΣ 2018 (Θοδωρής Κυριακούλης): Παραλυκούδης, Μούσας (70' Μούρα), Τζήμας, Γελαδάρης, Στεργίου, Γκλέτσας, Σπανούλης, Τζούρος, Κέλλας Β., Γραβάνης, Παπαευθυμίου (50' Χαλδούπης).