Βαθμολογία

Συνέχισε δυναμικά ο Σμόλικας, 3-0 το Κιλελέρ

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Σμόλικας ο οποίος νίκησε σήμερα (3/3) με 3-0 το Κιλελέρ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και νίκησε 3-0 το Κιλελέρ φτάνοντας τους 41 βαθμούς και παραμένει σταθερά στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ 25 βαθμοί για το Κιλελέρ το οποίο ισοβαθμεί με τον Τύρναβο και επιδιώκει την άνετη παραμονή.

Ο Σμόλικας καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση όταν και προηγήθηκε 2-0 με τον Μακρή στο 17' να ανοίγει το σκορ και τον Κακαζούκη να κάνει στο 25' το 2-0. Το τελικό 3-0 σημείωσε και πάλι ο Αλέξανδρος Κακαζούκης, πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Διαιτησία: Νίτσας (Κοτούμπας Δ., Μπουρονίκος)

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σκούπρας, Καρέντζος, Σέτζας (65′ Μολάς), Γκατζιούρας, Μπέτσης (85′ Ζαμπέτας), Γκατζούλης, Μακρής, Κακαζούκης, Πετράκης (35′ λ.τ. Ντούρας).

Α.Ε. Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης - Γιάννης Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Φορτομάρης (46′ Ζιόμπουρας), Μουρατάι, Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Ξηροκώστας, Παπαγιαννούλης (46′ Καρβούνης), Παπαχρήστος (87′ Αρσενόπουλος), Κουσιώρας (87′ Θεοδωρόπουλος).