Βαθμολογία

Με Κοντοθανάση το Βλαχογιάννι, 2-0 τα Φάρσαλα

Λένε ότι το κρασί όσο παλαιώνει γίνεται καλύτερο. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Βρασίδα Κοντοθανάση ο οποίος όσο και αν περνούν τα χρόνια δεν ξεχνά την τέχνη του γκολ.

Ο 46χρονος ήταν αυτός που έκρινε την σημερινή (3/3) αναμέτρηση του Βλαχογιαννίου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Νίκου Φακίτσα με 2-0 στη μάχη της απευθείας παραμονής. Μία νίκη που πλέον φέρνει την Δόξα στους 23 πόντους, έναντι 27 του Αχιλλέα.

Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ έκανε το 1-0 για την ομάδα του και στο 79' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας και το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Τσιοφλίκη (Πάλλας, Δήμου)

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Μητούλας, Τσούντζουρας, Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου (83′ Πέτρου), Βίδρας (77′ Γεωργούλης), Κοντοθανάσης Βρ. (90′ Μητούλας Άγγ.), Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου (85′ Γκουρομπίνος Δ.).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Σαμαράς, Κομισόπουλος (25′ λ.τ. Κούμπρια), Γκαραβέλας (88′ Καναβός), Τσούλης, Κατσανάκης, Τλούπας, Ταστεμερίδης, Γαγάρας, Γιανουλόπουλος, Ζιώγας.