Βαθμολογία

Λεβαδειακός – Λαμία 1-1

Ο Λεβαδειακός και η Λαμία, μετά από ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη μεγάλων ευκαιριών, έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που αφήνει ξεκάθαρα ικανοποιημένη την Λαμία αλλά όχι και τους γηπεδούχους που έμειναν στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Ήταν δεδομένο εξαρχής πως αν υπήρχε μια ομάδα που ήθελε τη νίκη στο παιχνίδι της Βοιωτίας αυτή ήταν ο Λεβαδειακός. Η Λαμία άλλωστε, έχοντας ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, πήγαινε με μεγαλύτερη άνεση στο παιχνίδι. Η ψυχολογία επιτακτικότητας για τη νίκη που επικρατούσε στον Λεβαδειακό αντικατοπτρίστηκε σε γενικές σε γραμμές σε επίπεδο εικόνας αλλά όχι και σε επίπεδο φάσεων: ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος και πίεσε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να κάνει τις αντίστοιχες φάσεις.

Όχι ότι η Λαμία πήγε πίσω: το παιχνίδι εν γένει έπασχε από μεγάλες ευκαιρίες και κάθε φορά που ακόμα και μια υποψία φάσης γινόταν έμοιαζε πολύτιμη. Χωρίς υπερβολή, οι δυο πορτιέρο της αναμέτρησης ένιωσαν υπερένταση από μια φορά ο καθένας: στη φάση των δυο γκολ του αγώνα.

Συγκεκριμένα, στο 38', μετά από φάση διαρκείας, ο Αντιλέχου με τρομερό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα του Σαράνοφ! Η Λαμία ωστόσο έφτασε στην ισοφάριση μόλις πέντε λεπτά αργότερα όταν και ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1!

Στην επανάληψη η κυριαρχία του Λεβαδειακού ήταν ξεκάθαρη αλλά ως γνωστόν, αν δεν παράγεις ευκαιρίες δεν μπορείς να φτάσεις στο γκολ και εντελώς λογικά έμεινε το 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Ντιόγκο (46' Παντελιάδης), Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Μέλεγκ (55' Στανόγεβιτς), Καραχάλιος (81' Ιωαννίδης), Νανγκίς, Μαρκόβσκι.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Μπλάζιτς, Μπερτόλιο (81' Τόμας), Πίτι (89' Καρυπίδης), Μπαράλες (64' Επστάιν), Καραμάνος.