Βαθμολογία

Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-0

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα (3/3) ο Ατρόμητος ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο που δεν εμφανίστηκε ποτέ στην αναμέτρηση και ανέβηκε στη τρίτη θέση καθώς έφτασε τους 43 βαθμούς, ισόβαθμος με την ΑΕΚ την οποία είχε νικήσει στο ΟΑΚΑ στο ματς του πρώτου γύρου. Από την άλλη ο Πανιώνιος παρέμεινε στους 26 πόντους και αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύει, αλλά χρειάζεται ακόμα μερικούς βαθμούς.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 17' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουλούρη, πέναλτι που κέρδισε ο φορ του Ατρόμητου σε ανατροπή του από τον Μαξίμοβιτς και διπλασίασε στο 24' όταν ο Ενσικουλού έκανε το γύρισμα και ο Μπανανά άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 54' ο Ενσικουλού ο οποίος έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Μανούσο πριν σκοράρει.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Κατράνης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (84' Κορτ), Μπουσουλάτζιτς, Ενσικουλού (72' Μπρούνο), Μανούσος (72' Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Ντομίνγες, Σταυρόπουλος (86' Οικονομίδης), Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μανιάτης (62' Άρτσε), Σπιριντόνοβιτς (74' Καμαρά), Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Ντουρμισάι.