Βαθμολογία

Εύκολο πρωινό για την Μάνδρα (PICS/VIDEO)

Στο γήπεδο της Τερψιθέας διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (3/3) η αναμέτρηση της Μάνδρας με τους Αμπελόκηπους για την 16η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν έναν εύκολο 90λεπτο αφού επικράτησαν με το ευρύ σκορ 5-0. Με πρώτο σκόρερ τον Βαγγέλη Παπανικολάου για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, αφού έχει στο ενεργητικό του 18 γκολ η Μάνδρα κατάφερε να επικρατήσει εύκολα.

Στο 3’ μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Μπόλος ξέφυγε από την άμυνα, έκανε το σουτ υπό πίεση, με υπερένταση έδιωξε ο έμπειρος κίπερ σε κόρνερ.

Στο 23’ ο Φασούλας έκανε το σουτ αφού πέρασε την άμυνα, τον σταμάτησε ο αμυντικός σε κόρνερ. Στο 18’ ωραία σέντρα του Φασούλα για τον Μπατζιανούλη, έκανε το σουτ απέκρουσε ασταθώς ο Γερμάνης, στην επαναφορά όμως ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά από λίγο ξανά ο Μπατζιανούλης έκανε το 2-0.

Στο 38’ η ασίστ από τον Μπατζιανούλη για τον Παπανικολάου που έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 47’ ο Πικούλης εκτέλεσε το φάουλ, ο αντίπαλος αμυντικός Βεργής με αυτογκόλ το 3-0.

Στο 70’ ο Πικούλης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έβγαλε για τον Παπανικολάου και αυτός προ κενής εστίας αστόχησε. Στο 80’ ο Πικούλης έκανε τη κάθετη σέντρα και ο Παπανικολάου με πλασέ το 4-0 και στο 83’ οι ίδιοι παίκτες συνεργάστηκαν άψογα και αυτή τη φορά ο Παπανικολάου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Βασίλης Κυριάκος): Ράϊδος (85’ Κιτσόπουλος), Παπαδόπουλος Ν.Δ., Τζήκας, Φασούλας, Σούγκα Μαρ. (75’ Νικολαϊδης), Ζούγκα Μαν., Πικούλης, Παπανικολάου, Μπατζιανούλης, Τεκέδης, Αλκία.

ΑΟ Αμπελοκήπων (Ζήσης Χολέβας): Γερμάνης (87’ Μαρουκάς), Μακρής (60’ λ.τ. Νταρής), Δούκας, Τριτάρης Α., Μπαμπαλιούτας, Χάμος, Μπόλος, Αλεξανδράκης (70’ λ.τ. Μαξιμιάδης), Χολέβας Γ. (26’ λ.τ. Παζάρας), Μάτα, Βεργής.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Λιόλιος, Μπούτος.

">http://

">http://