Βαθμολογία

Είχε… κέφια η Φορτούνα Κουτσοχέρου (PICS/VIDEO)

Ο Διογένης Λάρισας υποδέχθηκε την Κυριακή (3/3) το πρωί την Φορτούνα Κουτσοχέρου στο γήπεδο της Νεάπολης Β’ για την 16η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Φορτούνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 0-2. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο έγινε το ματς. Στο 27’ καλό σουτ του Χατζή απέκρουσε ο Κύρκος και τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι, όταν το εκτέλεσε ο Μιχαήλ αλλά απέκρουσε ο Μπαταβάνης.

Στο 35’ ο Τσιάμης Γ. εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σιούτας με κεφαλιά έκανε το 0-1. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Τσιούτσια πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 44’ χαμένο τετ α τετ του Μητρούσκα και στο 58’ «κλείδωσε» η Φορτούνα τη νίκη όταν ο Τσιάμης έβγαλε τη σέντρα για τον Τσιούτσια, αυτός έδωσε στον Χατζή που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διογένης Λάρισας (Γιώργος Κύργιας): Κύρκος (75’ λ.τ. Βουλγαράκης), Μιχαήλ, Κύργιας Δ., Παππάς, Τραμπάκουλος, Βούλγαρης (54’ Βουλγαράκης – 75’ Σέλλας), Χαρίζι (43’ λ.τ. Μητρούσκας), Νίκου, Κουτσιβός, Γκέκας (64’ Παπαχρήστος), Μπουζούκια.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Σαγώνας): Μπαταβάνης, Σιούτας Δ., Τάσιος, Σκούπρας, Καπνόπουλος (52’ Ξύτσας), Τσιάμης Βαλ., Τσιάμης Γ., Χατζής, Τσιούτσιας Λ. (69’ Κουμαντζιάς), Τασιούλης (60’ Τσιρογιάννης), Παζάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Ντανταλής, Κουτίνα.

">http://

">http://

">http://

">http://