Βαθμολογία

Σαρωτικός ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης

Την Κυριακή (3/3) το πρωί διεξήχθη στο γήπεδο του Βιολογικού η αναμέτρηση του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης με τον Μαχητή Τερψιθέας για την 16η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος).

Oι γηπεδούχοι κέρδισαν με το εμφατικό σκορ 6-0. Πριν καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Ελιζόπουλος Γ. έκανε με κεφαλιά το 1-0. Στο 17’ τη σέντρα έβγαλε ο Σκέντζας Χ. και ο Χαν εξ’ επαφής με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 30’ το πρώτο σουτ έκανε ο Χαν, απέκρουσε ασταθώς ο Παπαδημητρίου Χ. και ο Κίτσας Γερ. εξ’ επαφής έκανε το 3-0. Στο 40’ ο Σερέτης Π. ανατράπηκε, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι ο ίδιος παίκτης για το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 65’ ύστερα από σέντρα του Σκέντζα Χ.Π., ο Χαν με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 5-0 και το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Ελιζόπουλος Γ. με σουτ.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης Ν., Ελιζόπουλος Κ., Βασιλείο Παν., Κανής, Κίτσας Γερ. (57’ Κίτσας Γ.), Ελιζόπουλος Ν. (60’ Μανώλης), Σερέτης Π., Σκέντζας Χ., Χαν, Ελιζόπουλος Γ., Παϊτέρης Παν. (55’ Σκέντζας Χ.Π.).

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαδημητρίου Χ., Παπαδημητρίου Δ., Καραμανώλας, Κατσιαβριάς, Τζουρμακλιώτης, Κωσταδήμας (60’ Τάτσιος), Ντουρούμογλου, Γεωργοσούλης, Κοττάκος (70’ Παπαρσένος), Θεοδώρου, Μπουρνάκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Παραφέστας, Σιαπλούλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ