Βαθμολογία

Μόνος στο ρετιρέ ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, 1-3 στη Μελιβοία

Στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ μετά τη νίκη του με 3-1 κόντρα στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας εκτός έδρας, για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ επιβλήθηκε 3-1 του αξιόμαχου Φιλοκτήτη και σε συνδυασμό με το 1-1 της Αμπελιάς με τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων έφτασε τους 42 βαθμούς και είναι μόνος πρώτος, ενώ η Μελιβοία παρέμεινε στα χαμηλά και με 16 βαθμούς, ισοβαθμεί με τη Νεάπολη, στη μάχη της παραμονής.

Ο Λιλολλάρι ήταν αυτός που στο 36' έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΛ, για να ισοφαρίσει στο 44' σε 1-1 ο Κοταρέλας, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο Κουσιάς στο 54' έκανε το 1-2 και στο 84' ο Μπαρούτας κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του σημειώνοντας το τελικό 1-3.

Διαιτησία: Βασιλός (Καραμπούλας, Παπαγεωργίου)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Κιλιργιώτης, Μυλωνάς (60′ λ.τ. Ρήγας), Λαδάς, Μαλλιάρας, Πασιάς, Κοταρέλας, Τσιρογιάννης, Παπαρίζος, Γκουντάρας, Κουβαράς, Σκεμπάσι (60′ Ντούμος).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Κατοντικίδης, Στεργίου (46′ λ.τ. Πατρίκης), Κοτρώτσιος Αθ., Κοτρώτσιος Χρ., Μούτσα, Μπαστούνης, Λιλολάρι, Γραμμένος, Κουσιάς (79′ Ντέκας), Μπαρούτας (85′ Δελητζάνης), Μήτσιος (65′ Τάχος).