Βαθμολογία

«Φρέναρε» τα Βούναινα η Ανάβρα (PICS/VIDEO)

Τα Βούναινα υποδέχθηκαν την Ανάβρα το Σάββατο (2/3) σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (0-0) για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ και την 19η αγωνιστική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, ενώ από την άλλη τα Βούναινα απώλεσαν δύο βαθμούς στην έδρα τους και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν και τα στραβοπατήματα των υπολοίπων που είναι στις πρώτες θέσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους όμως να έχουν τις ευκαιρίες για γκολ. Στο 17’ καλό σουτ στην κίνηση του Βράκα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26’ ο Βράκας έβγαλε τη σέντρα για τον Κορδαλή, αυτός την ασίστ για τον Τζατζάκη στο δεύτερο δοκάρι που πριν προλάβει να κάνει το σουτ τον σταμάτησαν οι αμυντικοί.

Στο 38’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τα Βούναινα, όταν ο Ρουμελιώτης έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, έβγαλε τετ α τετ τον Τζατζάκη που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ένας πολύτιμος παίκτης για τα Βούναινα, ο Βράκας τραυματίστηκε και πέρασε εκτός.

Στην επανάληψη η Ανάβρα ανέβασε στροφές, απείλησε και διεκδίκησε περισσότερα. Στο 70’ ο Κορδέλας ξέφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ έδιωξε με τα πόδια σωτήρια ο Φιλοκώστας. Στο 72’ ο Γκαραλιάκος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιαννουλέας έκανε τη κεφαλιά και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 80’ μια ακόμη ευκαιρία για την Ανάβρα, όταν ο Ριζούλης έβγαλε τη σέντρα και τετ α τετ τον Κορδαλή, που έκανε το σουτ, ο Χαβίλας έδειξε την αξία του και έδιωξε με τα πόδια. Όπως και να έχει όμως η Ανάβρα το πάλεψε και πήρε στο τέλος το βαθμό της ισοπαλία, ενώ τα Βούναινα μένουν με την πικρή γεύση του ενός βαθμού.

ΑΕ Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλησσαρούλης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Μούμος, Ρουμελιώτης (80’ Παπακωνσταντίνου), Κορδέλας, Τζατζάκης, Βράκας (39’ λ.τ. Μερτζανίδης Φ.), Κυπαρίσσης.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Φιλοκώστας, Τζιάφος, Αποστόλου (63’ Ιμπρούσι), Τζαβέλλας, Ντόντος, Ριζούλης, Καραντώνης (90’ Παφίλης), Γιαννουλέας Κ., Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (83’ Τσαγκαλάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Γκάγκας, Μάνος.

">http://

">http://

">http://