Βαθμολογία

Στο φινάλε το Μελισσοχώρι, 1-0 τον Προμηθέα

Σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (2/3) ο Αστέρας Μελισσοχωρίου ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Προμηθέα ΑΕ Λάρισας για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον Αστέρα στους 30 βαθμούς με τη νίκη να επιτυγχάνεται προς το τέλος της αναμέτρησης, ενώ για τον Προμηθέα η ήττα αυτή τον διατηρεί στους 26 πόντους.

Το τέρμα της νίκης για το Μελισσοχώρι σημείωσε στο 83' ο Γεώργιος-Σεραφείμ Βουτυρίτσας, γκολ που έφτανε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Νίτσας Χ., Α’ Βοηθός: Πάλλας Θ., Β’ Βοηθός: Σκυβαλίδας Δ.

Αστήρ Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης Σ., Σδράλης Β., Μαλαχτάρης Α. (74′ Αβδουλάς Β.), Αγγελούλης Λ., Μανακούσιος Θ., Μουμίν Μ., Χαρούλης Ε. (90′ Σδράλης Σ.), Βουτιρίτσας Σ. (91′ Δανιλούλης Α.), Ζαφειρίου Θ. (87′ Διμαντής Θ.), Νούσιας Β., Λιντέρης Γ.

Προμηθέας Α.Ε. Λάρισας: Ιωαννίδης Θ., Aliu J., Ψύρρας Ν. (56′ Καραπετσάνης Γ.), Σκαφιδάς K., Καρβουνάρης Χ., Πότσης Χ., Παπαδόντας Κ., Τζουρτζουκλής Γ. (75′ Ρουπλιές Ν.), Prisacaru R., Τριτάρης Ε., Δολμές Π.

* Η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστεί τον Ηρακλή Χάλκης για την παραχώρηση του γηπέδου και την άψογη φιλοξενία.