Βαθμολογία

Πάνοπλος στη Σπάρτη ο Απόλλων Λάρισας

Με όλα τα όπλα στην φαρέτρα του, ο Απόλλων Λάρισας έχει μεταβεί από το Σάββατο (2/3) στη Σπάρτη, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι εννέα ωρών (!), για το παιχνίδι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League.

Μοναδικός απών από την αναμέτρηση με τους Λάκωνες θα είναι ο αρχηγός Κώστας Χατζής που εκτίει την δεύτερη και τελέυταία αγωνιστική λόγω (επτά καρτών), ενώ είχε απουσιάσει και από το ντέρμπι με την Παναχαϊκή την προηγούμενη αγωνιστική.

Κατά τα άλλα διευθετύθηκε εσωτερικά το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τους δύο Βραζιλιάνους άσους Lucas Ramos και Marcolino που ζήτησαν συγγνώμη και μετέχουν κανονικά της αποστολής όπως και ο Κώστας Κουρτεσιώτης που επιστρέφει από τιμωρία.

Έτσι λύνονται περισσότερο τα χέρια του Άριαν Μπελά που έχει σαφώς περισσότερες επιλογές πλέον στην διάθεση του, για να παρατάξει μια ισχυρή ενδεκάδα στην πόλη της Πελοποννήσου και να φτάσει στη νίκη ο Απόλλωνας προκειμένου να παραμείνει δεύτερος στη βαθμολογία.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Μαντζάρης (Τ), Γκέκας (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Καρατάσιος, Αγιώτης, Καμπέρης, Τασιούλης, Γκουντρουμπής, Γαρυφαλλόπουλος, Ζίκο, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Λίταινας, Μπραμπίγια, Πολέτο, Λουκάο, Μπιμάι.