Βαθμολογία

Γεννηματά: «Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών»

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Παρασκευή (1/3) η Φώφη Γεννηματά. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κήρυξε τον πόλεμο επειδή βλέπει ότι χάνει, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η πορεία ροής των πραγμάτων έχει αντιστραφεί, καθώς τώρα ο κόσμος τρέχει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πέταξε έξω από το κόμμα του τους συντρόφους του που τον έκαναν πρωθυπουργό σαν στημένες λεμονόκουπες. Αυτές ήταν οι πρώτες στημένες λεμονόκουπες. Τώρα οι στημένες λεμονόκουπες βρίσκονται μέσα στο κόμμα του. Αφού λοιπόν τους έβαλε να ψηφίσουν τα πάντα και να τον στηρίξουν, τώρα αναζητά ερείσματα αλλού. Βρίσκει πρόθυμους από την Ακροδεξιά, από τη Δεξιά και από τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς», ανέφερε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας του ΚΙΝ.ΑΛ. ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα πετύχει να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές.

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει κηρύξει τον πόλεμο και στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στη συντήρηση της Ν.Δ. Κάνουμε από πόλη σε πόλη όλης της Ελλάδας πορεία στον ελληνικό λαό», είπε.