Βαθμολογία

Ο Σ.Π.Π. Ν. Λάρισας ενημερώνει…

Μετά από τα γεγονότα της συνεδρίασης της Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας στις 26/2/2019, όπως αυτά αναφέρθηκαν στα Μ.Μ.Ε, θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη για όσα αφορούν στο Σ.Π.Π. Ν. Λάρισας και τα μέλη μας.

Σαν Σ.Π.Π. Ν. Λάρισας είχαμε ζητήσει επίσημα απάντηση από την Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας, με email προς αυτήν στις 21/1/2019, το οποίο δεν απαντήθηκε μέχρι και σήμερα, και αφορούσε ότι ειπώθηκε στην συνεδρίαση της 26ης/2/2019. Συγκεκριμένα ρωτούσαμε:

Α) Γιατί δεν δουλεύουν διπλωματούχοι προπονητές στις ομάδες που αναφέρθηκαν;

Β) Γνωρίζοντας σαν Σύνδεσμος την διαδικασία εκδόσεως κάρτας πάγκου, πώς και ποιός έβγαλε την κάρτα πάγκου σε μη διπλωματούχο προπονητή;

Όλα αυτά τα γεγονότα που συνέβησαν στην συνεδρίαση της 26ης/2/2019 ο Σύνδεσμός μας ήθελε -με τα ερωτήματά του- να τα προλάβει και είχαν αναφερθεί στη συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον άμεσο υπεύθυνο συνεργασίας με τον Σύνδεσμό μας κ. Σελιώνη, λόγω του ότι ο κ. Σελιώνης κατέχει και δίπλωμα προπονητή, αλλά λόγω θέσεως δεν είναι σωστό ηθικά να το κάνει χρήση στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ίδια η Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας. Στη συνάντηση αυτή είχε συμφωνηθεί να εκλείψουν όλα αυτά, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζονται, με αποτέλεσμα τα όσα συνέβησαν στην συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Εμείς, ως Σ.Π.Π. Ν. Λάρισας, σε κάθε συνάντηση θέλαμε και τονίζαμε την ανάγκη για καλύτερη συνεργασία μεταξύ Συνδέσμου και Ε.Π.Σ. Ν. Λάρισας με σκοπό τη λύση των όποιων προβλημάτων δημιουργούνται. Η συνεργασία μας αυτή δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο αλλά ελπίζουμε -μετά και τα συμβάντα της τελευταίας συνεδρίασης- να γίνει απολύτως αντιληπτό ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία θα λυθούν ανάλογα προβλήματα προς όφελος του ποδοσφαίρου του Νομού μας.