Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Στην 23η αγωνιστική μπαίνει αισίως το πρωτάθλημα της Super League, αγωνιστική που θα διεξαχθεί το τριήμερο 2, 3 και 4 Μαρτίου με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Η ΑΕΛ μετά την ήττα 2-1 στη Λαμία δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ σε παιχνίδι από τα λεγόμενα έξι βαθμών. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη της παραμονής, ενώ αρκετά κομβικό είναι το ματς για τους νησιώτες που υποχώρησαν στη προτελευταία θέση και αν δεν κερδίσουν τη Λάρισα πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στην κατηγορία. Το ματς θα λάβει χώρα την Κυριακή (3/3) στις 15:00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Την αγωνιστική αυτή υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, ντέρμπι που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 19:00 και στο οποίο η ομάδα του Δώνη θέλει τη νίκη για να "σπάσει" το αήττητο του Δικεφάλου και να πλησιάσει πάλι την πεντάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη και ακόμα ένα βήμα προς τον πολυπόθητο τίτλο. Το ματς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, όπως και τα εκτός έδρας ματς των ΑΕΚ και Ολυμπιακού με Άρη και Απόλλωνα αντίστοιχα.

Η Ένωση θα παίξει το Σάββατο (2/3) στις 19:00 στο "Κλ. Βικελίδης" και θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην τρίτη θέση, ενώ ο Άρης μετά το 1-1 στην Τούμπα θέλει να παραμείνει το φαβορί για την πεντάδα με ακόμα μία νίκη. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (4/3), επίσης στις 19:00, στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι το φαβορί κόντρα στον υποβιβασμένο Απόλλωνα, όμως το ματς είναι επικίνδυνο αν δεν προσεχθεί και στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για το πρωτάθλημα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την αγωνιστική αυτή, εν αντιθέσει με άλλες, όλα τα ματς θα καλυφθούν ή από ΕΡΤ1, ή από Novasports 1. Και αν για την ΕΡΤ είναι δεδομένο ότι η Super League μεταδίδεται από το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, στο συνδρομητικό την αγωνιστική αυτή όλα τα ματς θα καλυφθούν από το πρώτο κανάλι, όπως μπορείτε να δείτε και από το επίσημο πρόγραμμα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2 Μαρτίου

19:00 Άρης - ΑΕΚ: ΕΡΤ1

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη: Novasports 1

Κυριακή 3 Μαρτίου

15:00 ΟΦΗ - ΑΕΛ: Novasports 1

16:00 Ατρόμητος - Πανιώνιος: ΕΡΤ1

17:15 Λεβαδειακός - Λαμία: Novasports 1

19:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: ΕΡΤ1

19:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός: Novasports 1

Δευτέρα 4 Μαρτίου

19:00 Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: ΕΡΤ1