Βαθμολογία

Σφραγίζεται το τελευταίο εισιτήριο

Γνωστές είναι ήδη οι τρεις ομάδες που συνεχίζουν στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος καθώς ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ, εύκολα ή δύσκολα πήραν την πρόκριση.

Σήμερα (28/2) αναμένεται να κριθεί το τελευταίο εισιτήριο από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Λαμία στις 19:30 στο Φάληρο, Cosmote Sport 1, στη ρεβάνς του 3-3 του πρώτου αγώνα στη Φθιώτιδα.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη 5-1 απέναντι στον ΟΦΗ και το 1-1 του ΠΑΟΚ με τον Άρη μείωσε τη διαφορά από την κορυφή και με δεδομένο το ότι ο Δικέφαλος αγωνίζεται στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό η διαφορά να μειωθεί και άλλο. Όλα αυτά και ενώ στο Λιμάνι έχουν τη σκέψη και στο κύπελλο θέλοντας να κατακτήσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2015.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να μείνει δεύτερη σερί σεζόν άτιτλη και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση απέναντι στο συγκρότημα του Μάκη Χάβου το οποίο απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Παναθηναϊκό και θέλει δεύτερη διαδοχική έκπληξη προκειμένου να γράψει ιστορία στο θεσμό και να περάσει τον εαυτό της όταν την περσινή σεζόν βρέθηκε στους "8" για πρώτη φορά αποκλειόμενη εκεί από τον Πανιώνιο.

Κακά τα ψέματα ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα καθώς προκρίνεται με νίκη, ισοπαλία με 0-0, 1-1 και 2-2, ενώ η Λαμία θα βρεθεί στα ημιτελικά ή με νίκη ή με "αγγλική" ισοπαλία, 4-4, 5-5 κοκ. Αν οι δύο ομάδες πετύχουν το σκορ του πρώτου αγώνα, τότε θα πάνε στη παράταση και αν δεν αλλάξει κάτι εκεί τότε θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.