Βαθμολογία

Έκανε «πάρτι» η Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη – Συνέτριψε 3-0 τη Ρεάλ

Σε θρίαμβο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα τον αγώνα ρεβάνς με τη Ρεάλ, που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο «Μπερναμπέου» για τα ημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι.

Οι Καταλανοί συνέτριψαν με 3-0 σκορ τη «βασίλισσα» η οποία θεωρητικά είχε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, μετά το 1-1 στο «Καμπ Νου», καταφέρνοντας έτσι να πάρουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου

Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 50ο λεπτό με δράστη τον Σουάρες, ο οποίο έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Νάβας, μετά το γύρισμα του Ντεμπελέ, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 69' με αυτογκόλ του Βαράν, με τον Σουάρες να αυξάνει κι άλλο τον δείκτη του σκορ με πέναλτι.

Γκολ: 50' , 73' πεν. Σουάρες (Μπαρτσελόνα), 69' αυτ. Βαράν (Μπαρτσελόνα).

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (75' Βαλβέρδε), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (68' Μπέιλ), Βινίσιους (81' Ασένσιο), Μπενζεμά.

Μπαρτσελονα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (85' Αρτούρ), Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (75' Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.