Βαθμολογία

Να τσεκάρει ο Αστέρας, να ανατρέψει ο ΠΑΟΚ

Γνωστές θα γίνουν σήμερα (27/2) άλλες δύο ομάδες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου καθώς διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς Αστέρας Τρίπολης - Εργοτέλης και ΠΑΟΚ - Πανιώνιος.

Ήδη γνωρίζουμε την μία ομάδα της ημιτελικής φάσης, που είναι η ΑΕΚ η οποία απέκλεισε με δύο νίκες τον Ατρόμητο, ενώ αύριο (28/2) θα γίνει γνωστή και η τελευταία ομάδα από τη ρεβάνς Ολυμπιακός - Λαμία.

Στη Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον Εργοτέλη στις 17:15, με μετάδοση από το Cosmote Sport 2, σε παιχνίδι που οι Αρκάδες είναι το φαβορί μετά τη νίκη τους με 1-0 στο Ηράκλειο και θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά, μετά την σεζόν 2012-2013 χρονιά που πήγαν μέχρι τον τελικό, ενώ ο Εργοτέλης ψάχνει την δική του υπέρβαση για να βρεθεί πρώτη φορά στους "4" του θεσμού.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου προκρίνεται με νίκη και ισοπαλία, ενώ ο Εργοτέλης με νίκη άνω των δύο τερμάτων ή και με ένα αλλά με σκορ 1-2, 2-3, 3-4 κοκ. Αν το ματς λήξει 0-1 τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση και αν και εκεί δεν υπάρξει νικητής, όλα θα κριθούν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Στην Τούμπα στις 19:30 με μετάδοση από το Cosmote Sport 1, ο κάτοχος του θεσμού και επίδοξος πρωταθλητής ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Αθηναίων στο πρώτο ματς. Στον ΠΑΟΚ στοχεύουν στο νταμπλ και για τον λόγο αυτό δεν θέλουν επ ουδενί να σκέφτονται αποκλεισμό από τον Ιστορικό. Ο Πανιώνιος θέλει να βρεθεί για δεύτερη σερί σεζόν στα ημιτελικά, ωστόσο ξέρει ότι το έργο του είναι δύσκολο μέσα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξει, με τον Δικέφαλο να προκρίνεται με νίκη 1-0 ή με δύο γκολ διαφορά και άνω, ενώ ο Πανιώνιος θέλει νίκη, ισοπαλία ή ήττα με ένα γκολ διαφορά, αρκεί να είναι με 3-2, 4-3 κοκ. Στο ενδεχόμενο νίκης της ομάδας του Λουτσέσκου με 2-1 τότε θα οδηγηθούμε στην παράταση και αν χρειαστεί και στη διαδικασία των πέναλτι.