Βαθμολογία

Έκοψε πίτα και βράβευσε ο Πύρρος (PICS)

Σε «στενό» οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Βορειοηπειρωτών Λάρισας «Ο ΠΥΡΡΟΣ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα καθώς η νεοφώτιστη ομάδα βρίσκεται εντός των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση και έχει κάθε λόγο να ευελπιστεί σε ακόμη μία άνοδο στο τέλος της σεζόν.

Τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη εξαιρετικών σχέσεων ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team και τους ανθρώπους της διοίκησης.

Η εκδήλωσε περιελάμβανε και βραβεύσεις προσώπων που έχουν προσφέρει στην ομάδα από διάφορα πόστα. Συνολικά απονεμήθηκαν τέσσερεις τιμητικές πλακέτες:

  1. Χρήστος Μήτρος : για την συμμετοχή και την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής στην επίτευξη των στόχων των δυο προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων. Η παρουσία του συνδυάστηκε με ισάριθμες ανόδους.
     
  2. Καψαλός Κωνσταντίνος : για την συνολική του προσφορά στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής μεταλαμπαδεύοντας στους νεώτερους παίχτες την εμπειρία και το ήθος που τον διακατέχει .
     
  3. Γεώργιος Κόστας : για την άοκνη συνεισφορά του τόσο εντός όσο και εκτός των αποδυτηρίων. Ο κος Γεώργιος Κόστας αποτέλεσε τον φροντιστή της ομάδος από την δημιουργία της έως πρόσφατα όπου εξαιτίας οικογενειακών υποχρεώσεων αναγκάστηκε να αποχωρήσει.
     
  4.  Βασίλης Αργυρίου : ως θερμός υποστηρικτής & φίλαθλος της ομάδος από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της.

Τέλος, τα φλουριά τα οποία ήταν τρία σε αριθμό και αντιστοιχούσαν σε χρηματικό ποσό, βρέθηκαν από τους Πότση Ιωάννη (ποδοσφαιριστής), Γεώργιος Μάρης (ποδοσφαιριστής) ενώ το τελευταίο έμελε να βρεθεί στο κομμάτι του «ΠΥΡΡΟΥ».

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν μια ευγενική προσφορά του «Αρχοντικού Φούρνου» ο ιδιοκτήτης του οποίου, κος Μπέτσης, κατέχει την θέση του αντιπρόεδρου στην διοίκηση της ομάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24.02.2019, λίγες ώρες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδος, στο ψητοπωλείο «Η ΕΛΕΝΗ» που βρίσκεται στην πλατεία της Ανθούπολης.

Η διοίκηση της ομάδος, διαμέσου του προέδρου της κ. Λιάγκου, ευχαριστεί δημοσίως όλους όσους έχουν συντελέσει στην «οικοδόμηση» της εκ των αποτελεσμάτων πετυχημένης παρουσίας του αθλητικού συλλόγου «Ο ΠΥΡΡΟΣ» στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λάρισας.