Βαθμολογία

Σαρώνει ο Μάνεσης

Ο Νίκος Μάνεσης είναι, αδιαμφισβήτητα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Σαββατοκύριακου καθώς συνεχίζει την εντυπωσιακή του κούρσα, αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά του με τον ανταγωνισμό. Γι αυτό και ο ανταγωνισμός σπεύδει να εντάξει και νέα προγράμματα στη μάχη και αναφέρομαι φυσικά στον ΣΚΑΪ που ετοιμάζει νέα ενημερωτική εκπομπή στη ζώνη 10 με 1 το πρωί.

Και τον Φεβρουάριο, η εκπομπή του έκοψε πρώτη το νήμα, στη ζώνη προβολής της, καταγράφοντας, μάλιστα, υψηλά ποσοστά που άγγιξαν ακόμα και το 40%. Ο Νίκος Μάνεσης, που μετράει πολλά χιλιόμετρα και επιτυχίες στον χώρο της τηλεόρασης, έχει το δικό του πιστό κοινό που τον ακολουθεί σε ό,τι κι αν κάνει, όπως αποδεικνύουν και οι μετρήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen τον Φεβρουάριο 2019, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ήταν πρώτη στο σύνολο κοινού με 26,3%, 12,2 μονάδες μπροστά από τον 2ο σταθμό (ΣΚΑΪ 14,1%). Πρωτιά κατέγραψε και στο δυναμικό κοινό 18- 54 με 26,4%, 14,6 μονάδες μπροστά από τον 2ο  σταθμό(OPEN 11,8%). Σε επιμέρους κοινό η εκπομπή έφτασε, κατά μέσο όρο, μέχρι και το 35%.