Βαθμολογία

Λάκης Λαζόπουλος: Δεν υπήρξε «χημεία» με τον ΑΝΤ1

Ο Λάκης Λαζόπουλος πριν την πρεμιέρα του στο Open με το «Αλ Τσαντίρι» αποκαλύπτει με ποια κανάλια συζητούσε και πώς κατέληξε τελικά σε αυτό.

Γιατί κάνεις το «Τσαντίρι» στο Open;

Γιατί… αλλού πού (σ.σ.: γελάει πονηρά);

Με αποστόμωσες. To Mega έκλεισε, με τον ΑΝΤ1 δεν «έδεσε» η χημεία, νομίζω.

Ήθελα να δω αν θα «δέσει» η χημεία που λες γι’ αυτό και δεν υπέγραψα συμβόλαιο τριετές όπως μου ζητούσαν. Δεν είμαι… δημόσιος υπάλληλος. Ήθελα πρώτα να δω πώς θα πάει, αν θα υπάρξει επικοινωνία… Και, όπως αποδείχθηκε, καλά έκανα, χωρίς να σημαίνει ότι «τα σπάσαμε». Απλώς δεν υπήρξε η «χημεία» που έπρεπε να υπάρξει… Κι επειδή με ξέρεις πολύ καλά, εγώ είμαι αυτός που έγραφα στους στίχους του τραγουδιού «Το μηδέν»… Ξεκινάω από το μηδέν. «Τη ζωή μου μηδενίζω, πάει να πει πως ξαναρχίζω». Μου αρέσει να αρχίζω ξανά, να βάζω νέα «στοιχήματα». Και αυτό κάνω. Ξέρω ότι πηγαίνω σε ένα κανάλι που είναι στα… σπάργανά του, που δεν έχει υψηλές θεαματικότητες ακόμα, που το παλεύει γερά. Μου αρέσει, λοιπόν, να ρισκάρω, να δοκιμαστώ, να δώσω μάχη γι’ αυτό. Μου αρέσει να μάχομαι.

Δεν αναφέραμε τον ΣΚΑΪ. Εκεί θα πήγαινες;

Δεν νομίζω ότι θα με ήθελαν και πώς θα μου έδιναν ελευθερία λόγου. Αντιλαμβάνομαι πως είμαι ξένο σώμα γι’ αυτούς, Βασίλη.

Πηγή: realnews