Βαθμολογία

Πουρτουλίδης: «Μάθαμε να παλεύουμε με λίγα όπλα»

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Απόλλων Πόντου παρά τα προβλήματα και, αν και άπαντες κρατούν χαμηλούς τόνους, μπορούν να κοιτούν ψηλά. Ο Νίκος Πουρτουλίδης επιμένει ότι πρωταρχικός στόχος είναι η δεκάδα, ενώ εξήρε την αυτοθυσία των συμπαικτών του που χρειάστηκε να παίξουν ακόμα και τραυματίες.

«Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση γιατί μάθαμε να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο με λίγα όπλα και με μικρό ρόστερ«, είπε μεταξύ άλλων, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ηρακλή. Αναλυτικά κάποια από όσα είπε τη Δευτέρα (25/2) στο «Metropolis 95,5»:

Για το τελευταίο καλό διάστημα της ομάδας του: «Τον τελευταίο καιρό κάνουμε καλές εμφανίσεις, το απολαμβάνουμε, δίκαια έρχονται οι νίκες και αυτό οφείλεται και στο πιο γεμάτο ρόστερ που έχουμε. Είμαστε όλοι οι παίκτες ένα, είτε αυτοί που παίζουν είτε όχι. Η δουλειά που κάναμε υπήρχε από την αρχή, όσο πιο πολύ αφοσιώνεσαι τόσο πιο γρήγορα έρχονται αυτά που θέλεις. Υπάρχει ποιότητα και εμπειρία, πιστεύουμε πολύ σε εμάς και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ο στόχος παραμένει η δεκάδα, πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα, δεν θέλουμε να ξεχάσουμε από το που ξεκινήσαμε. Τα προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν αλλά αν τα καταφέρουμε η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη».

Για τη διαφορά 7 βαθμών από την δεκάδα: «Σημαντική είναι η διαφορά όταν το δείχνεις και στο γήπεδο. Αν κερδίζαμε με το ζόρι δεν θα είχε νόημα να κοιτάμε πιο ψηλά από ό,τι μπορούμε. Εμείς ξέρουμε ότι τα παιχνίδια κρίνονται από εμάς. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση γιατί μάθαμε να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο με λίγα όπλα και με μικρό ρόστερ. Εχω συμπαίκτες που παίζουν με θλάσεις και τραυματισμούς. Δεν με φοβίζει κάτι, εξαρτάται από εμάς και όποια απουσία υπάρχει όλοι προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω».

Για την αποχώρηση του Κατσαμπή από τον Ηρακλή: «Δεν το ήξερα, αυτό δείχνει πως υπάρχουν κάποια θέματα και θα πρέπει να λυθούν από τους ανθρώπους που έχουν τις θέσεις και θα πρέπει να κοιτάξουν όλοι το καλό της ομάδας. Κάθε φυγή όπως και οι προηγούμενες, σίγουρα δεν κάνουν καλό στην ομάδα».