Βαθμολογία

Βέροια: «Ανυπόστατες καταγγελίες...»

Απάντηση σε όσα κατήγγειλε ο Εδεσσαϊκός, εξέδωσε η ομάδα της Βέροιας η οποία αρνείται όλες κατηγορίες της ομάδας της Πέλλας και παρουσιάζει την δική της εκδοχή του πως έγιναν τα πράγματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Βέροιας:

Αναφορικά με τις ανυπόστατες και ευφάνταστες καταγγελίες του Εδεσσαϊκού, στον αγώνα με την Βέροια την Κυριακή 24η Φεβρουαρίου, τονίζουμε τα εξής:

Παρόλο που η διοίκηση της ομάδας μας από την αρχή του αγώνα προσέφερε άψογη φιλοξενία στον κ. Πασσαλή και στην διοίκηση της ομάδας του, όπως το πράττει σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας με όλες τις ομάδες, οι ίδιοι αρνούνταν το οτιδήποτε. Έπειτα, στην διάρκεια του ημιχρόνου η διοίκηση της Βέροιας προσκάλεσε τον κ. Πασσαλή για να του προσφέρει το καθιερωμένο κέρασμα στον χώρο των VIP του γηπέδου, αλλά αυτός αρνήθηκε και πάλι για προσωπικούς (ποιους άραγε;) του λόγους, προετοιμάζοντας έτσι ένα αρνητικό κλίμα.

Μετά το πέρας του αγώνα ολομόναχος ο κ. Πασσαλής πέρασε τον χώρο των VIP ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ βρίζοντας και κάνοντας χειρονομίες στους πάντες. Κατά την συγκεκριμένη στιγμή τα αστυνομικά όργανα που είναι εντεταλμένα να είναι στον χώρο καθώς και άτομα από το τεχνικό team της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ έτρεξαν να τον προστατεύουν, όπως και έπραξαν.

Όσον αφορά την υποτιθέμενη είσοδο των ποδοσφαιριστών μας στα αποδυτήρια της ομάδας του Εδεσσαικού, αυτό ουδέποτε συνέβη. Η φιλοξενία της Βασίλισσας του Βορρά, όπως και το κοινωνικό της πρόσωπο, παραμένουν άψογα από την αρχή της χρονιάς και έτσι θα συνεχίσουν να είναι.

Γραφείο τύπου Π. Σ Βέροια