Βαθμολογία

Για πρόκριση η ΑΕΚ, για ανατροπή ο Ατρόμητος

Ξεκινούν σήμερα (26/2) οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος, με ένα ματς, ενώ τα υπόλοιπα θα λάβουν χώρα αύριο (27/2) και μεθαύριο (28/2).

Στο μοναδικό σημερινό ματς η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 19:30 (Cosmote Sport 2) στον επαναληπτικό του 1-0 υπέρ της Ένωσης από το πρώτο ματς στο Περιστέρι. Η ΑΕΚ απέτυχε παταγωδώς στο πρωτάθλημα και μόνη διέξοδος της είναι το κύπελλο προκειμένου να σωθεί η χρονιά. Από την άλλη ο Ατρόμητος παραμένει σταθερά τέταρτος και κυνηγά τον σημερινό του αντίπαλο μήπως πάρει την τρίτη θέση, ενώ ψάχνει υπέρβαση στο κύπελλο.

Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα η ΑΕΚ προκρίνεται με νίκη και ισοπαλία, ενώ οι Περιστεριώτες θα πάρουν αυτοί το εισιτήριο με νίκη άνω των δύο τερμάτων, ή και με ένα τέρμα διαφορά αλλά με σκορ 1-2, 2-3, 3-4 κοκ. Σε περίπτωση νίκης τους με 0-1, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση και αν χρειαστεί και στη διαδικασία των πέναλτι.

Αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ θα προχωρήσει σε αλλαγές, ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Χουλτ, με τον Σιμόες να επιστρέφει από τιμωρία. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να επανέλθει ο Άλεφ, ενώ ο Μπάρκας θα αντικαταστήσει τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια. Από την άλλη ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στους Ενρίκε, Κιβρακίδη, Κορτ, αλλά και τους Ούμπιντες, Μέγερι.