Βαθμολογία

Αυλαία σε Φάληρο, Αγρίνιο

Με τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις σε Φάληρο (Ολυμπιακός - ΟΦΗ) και Αγρίνιο (Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα), ολοκληρώνεται σήμερα (25/2) η 22η αγωνιστική της Super League.

Παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 17:15 τον ΟΦΗ σε ματς που οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία του Δικεφάλου με τον Άρη. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ψάχνουν τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τις ελάχιστες ελπίδες τους για τον τίτλο καθώς αν νικήσουν θα μειώσουν στους 7 βαθμούς την διαφορά.

Μάλιστα με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και ο Ολυμπιακός τον υποβιβασμένο Απόλλωνα τότε δεν αποκλείεται η διαφορά να μειωθεί και άλλο και να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον η μάχη του τίτλου. Όλα αυτά ουδόλως αφορούν τον ΟΦΗ, ο οποίος μάχεται για την παραμονή και με μόλις 17 βαθμούς δεν μπορεί να επιλέγει παιχνίδια και ψάχνει σε όλα βαθμούς, ειδικά μετά τη νίκη του Λεβαδειακού στη Ξάνθη που έφερε τους Κρητικούς στη προτελευταία θέση.

Στις 19:00 στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε παιχνίδι που οι Αγρινιώτες μάχονται για την έξοδο στην Ευρώπη και ο ΠΑΣ για την παραμονή. Το έργο της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα για την πέμπτη θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, σίγουρα δεν είναι εύκολο καθώς βρίσκεται στο -7 από εκεί. Για τον λόγο αυτό οι "κυανοκίτρινοι" θέλουν μόνο νίκη στο παιχνίδι των ομάδων της Δυτικής Ελλάδος.

Από την άλλη οι Γιαννιώτες μετά τη νίκη του Λεβαδειακού δεν αισθάνονται καθόλου ασφαλείς και ψάχνουν οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αιτωλοακαρνανία. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει 20 βαθμούς και αν ηττηθεί θα παραμείνει σε δυσχερή θέση δεδομένου και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Βέβαια με νίκη ο "Άγιαξ" της Ηπείρου θα σκαρφαλώσει τρεις θέσεις και θα έχει κάνει σημαντικό βήμα προς την επίτευξη της σωτηρίας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

17:15 Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Novasports 2

19:00 Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα: ΕΡΤ1