Βαθμολογία

Πολυβόλο το Μαυροβούνι, 1-5 τον Παναγροτικό

Ποιος είδε το Μαυροβούνι και δεν το φοβήθηκε σήμερα (24/2) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναγροτικό Νίκαιας, στο οποίο η ομάδα του Γιάννη Σιάρκου επικράτησε με 5-1, για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Νίκη που φέρνει το Μαυροβούνι στους 34 βαθμούς, στη μάχη της ανόδου στην Α' ΕΠΣΛ, ενώ ο Παναγροτικός παρέμεινε στους 16 πόντους, ισόβαθμος με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, στη μάχη της παραμονής στη κατηγορία.

Μόλις στο 1' ο Βούκουτος πέτυχε το 0-1 και στο 15' ο Τριάντης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 34' ο Αρσένης πέτυχε το 0-3 και στο 40' ο Βούκουτος ανέβασε τον δείκτη στο 0-4, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο Παναγροτικός μείωσε στο 53' με τον Βλαχάκη σε 1-4, ενώ το τελικό 1-5 πέτυχε εννιά λεπτά πριν το φινάλε ο Μπάγκας.

Διαιτησία: Φακής Γ. (Καραμπούλας Θ., Γκαρέλης Κ.)

Παναγροτικός Νίκαιας: Σδούγκας Β., Γεωργόπουλος Α. (48′ Πουρτσίδης Ι.), Ψαρούλης Δ. (46′ Ντελόπουλος Γ.), Πανδρεμένος Χ., Σώκος Β., Σακελλαρίου Κ., Ολλομάνι Κ. (68′ Γκούντικας Η.), Δημόπουλος Χ. (46′ Νικολακούλης Α.), Βλαχάκης Ι., Φουρίκης Χ., Φασσάς Α.

ΑΟ Μαυροβουνίου: Μαγαζιώτης Δ., Μπάγκας Δ., Σάπιος Π., Νότας Γ. (65′ Κολιοφούτης Ι.), Μπαντζέλας Β., Τατσέλος Ε., Σπανός Β., Μπαντζέλας Ν. (63′ Μαντζαφούλης Φ.), Τριάντης Α. (75′ Μπάγκας Α.), Αρσένης Δ., Βούκουτος Α. (84′ Σιδέρης Γ.).