Βαθμολογία

«Χ»ορταστικό ματς στην Ανάβρα, Προοδευτική - Άγιοι Ανάργυροι 2-2

Μοιρασιά βαθμών είχαμε σήμερα (24/2) το μεσημέρι στην αναμέτρηση Προοδευτική Ανάβρας - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων με το 2-2 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει ακόμα από έναν βαθμό στις δύο ομάδες στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, βαθμός που φέρνει πλέον την Ανάβρα στους 28, ενώ ένα βαθμό λιγότερο έχει η ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα η Ανάβρα προηγήθηκε με 2-0, όμως δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε οκτώ λεπτά στην επανάληψη, απώλεσε τη νίκη. Ο Γκαραλιάκος στο 43' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και ο Καραντώνης στο 60' έκανε το 2-0. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το ματς και μείωσαν στο 72' σε 2-1 με τον Αμαρλαριώτη και έφτασαν στο τελικό 2-2 στο 80' χάρις σε τέρμα του Νούσιου.

Διαιτησία: Βασιλός (Παπαγεωργίου Μ., Μπούτος Γ.)

Προοδευτική Ανάβρας: Ξύτσας Κ., Τζιάφος Ν. (81′ Ιμπρούσι Ε.), Αποστόλου Ε., Τζαβέλας Α., Ντόντος Κ., Ριζούλης Α. (70′ Τσαγκάλας Ε.), Καραντώνης Γ., Γιαννουλέας Κ., Παπαδόπουλος Δ., Γκαραλιάκος Α., Κορδαλής Α.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Ηγούμενος Β., Γκαραβέλης Ε. (81′ Γκουγκλάς Γ.), Κατσογιάννης Κ., Παναγιώτου Α., Αντωνίου Γ., Κολοβός Χ., Τσιρβούλης Α., Αμαρλαριώτης Α., Δάσσιος Α., Δοξαριώτης Β. (86′ Τζεμολλάρι Ε.), Νούσιος Γ.