Βαθμολογία

Παραμένουν σε απόσταση αναπνοής τα Βούναινα, 0-2 το Μεσοχώρι

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Α1 ΕΠΣΛ παραμένουν τα Βούναινα μετά τη νίκη τους με 2-0 στην έδρα της Ελπίς Μεσοχωρίου, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου πέτυχε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, φτάνοντας στη νίκη και τους 38 βαθμούς, παραμένοντας στο -1 από Αμπελιά και ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ενώ μόλις 6 οι βαθμοί για το Μεσοχώρι που παραμένει στη τελευταία θέση.

Με την συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου ο Κατσιώτης βρέθηκε στη κατάλληλη θέση και σημείωσε το 0-1 που εξυπακούεται δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο. Ο συνήθης ύποπτος Αλέξης Τζατζάκης στο 85' πέτυχε το 0-2 που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Καρακώστα.

Διαιτησία: Καρακώστας (Μπράμης, Πάλλας)

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος Γ., Χαράλαμπος Κ. (55′ Πατσιτός Ν.), Καρατζιόλης, Μούσιος (65′ Πατσιτός Θ.), Καρακώστας, Μαρκούγιας, Κουζιώνης, Τσιάρας, Καραμάνος, Καλογιάννης (75′ Μυλωνάς).

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης, Νεστορίδης, Μούμος, Μερτζανίδης Ηλ., Μερτζανίδης Φ., Βράκας, Τζατζάκης, Κυπαρίσσης.

* Η ομάδα των Βουναίνων ευχαριστεί την διοίκηση της Ελπίς Μεσοχωρίου για την άψογη φιλοξενία.