Βαθμολογία

Καταιγιστική η «Πέλα», 5-1 το Νέο Περιβόλι (PICS)

H Πελασγιώτιδα είχε εύκολο μεσημέρι κόντρα στο Νέο Περιβόλι, αφού επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Άφησε πίσω ως μια κακή παρένθεση την ήττα της περασμένης αγωνιστική η Πέλα και έτσι επέστρεψε στις νίκες. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 35’ με το πλασέ του Γούση. Στο 55’ όμως ο Ποτός έκανε το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζυγογιάννης έκανε τη σέντρα, ο Γελαλής το σουτ για το 2-1 και την ανατροπή.

Στο 77’ ο Ζυγογιάννης την κεφαλιά για το 3-1. Στο 86’ το φάουλ εκτέλεσε ο Ζιούστης, ο Ποτός με κεφαλιά έκανε το 4-1 και στο 90’ ο Ποτός με πλασέ έκανε το τελικό 5-1 και τρία τα προσωπικά του τέρματα.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Λαζαρίδης (46’ Γκαραβέλης), Γούργος, Χατζηκαμαγιάννης, Πατσώνης, Γελαλής, Ζιούστης (87’ Νυχτερίδας), Τσιγγάνης (46’ Ζυγογιάννης), Μούτος, Δαμασιώτης (46’ Γκόγκος Β.), Ποτός.

Αστήρ Ν.Περιβολίου (Βασίλης Δραγατσίκης): Καρακυρίτσης, Ψάρας, Φώτης, Νασιούλας, Ζιόμπουρας Θ., Αργύρης (50’ Κωσταρέλος), Χατζόπουλος, Κωσταρέλος Μ. (55’ Σταμέτσος), Αουρέλ, Γούσης Θ., Μπαλούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Ντούρμα, Σιαπλούλης.