Βαθμολογία

Πέρασε από τη Νέα Πολιτεία ο Ηρακλής Χάλκης (PICS)

Με σκορ 0-1 πέρασε από την έδρα της Νέας Πολιτείας ο Ηρακλής Χάλκης κερδίζοντας την Ομόνοια για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μια ιδιαιτερότητα είχε το παιχνίδι αυτό, αφού ξεκίνησε με έναν επόπτη! Ο επόπτης Δρυστέλλας ήρθε στο ματς με 20 λεπτά καθυστέρηση!

Το παιχνίδι ήταν δυνατό ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι είχαν εννέα παίκτες στη σύνθεση που είναι 15 ετών και φιλοδοξούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη η Χάλκη έχει χτίσει μια καλή ομάδα που έχει στόχο την άνοδο. Στο αγωνιστικό μέρος στο 25’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπατζιά, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και στο 35’ το σουτ του Λένα.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Τσάντος έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Στεφούδης. Εννέα κίτρινες κάρτες δέχθηκε η ομάδα της Ομόνοιας και μία απευθείας κόκκινη στο 85’ για τον Τζήμα.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Βογιατζής Χ. για την Χάλκη με την εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 83’. Στο 90’ ο Τσιάντος για την Χάλκη πέρασε τους αμυντικούς και στον Στεφούδη, έδωσε ο αμυντικός πάνω στη γραμμή.

Ομόνοια Λάρισας (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Ντριβαλάς, Μακρής (60’ λ.τ. Χαζιζάϊ), Τσιούκαρης, Τζήμας, Μπατζιάς, Τριανταφύλλου, Μωυσιάδης, Τσιάρας Γ.Θ. (50’ Νταϊάκης), Παγιά, Βολιώτης.

Ηρακλής Χάλκης (Γιάννης Τσαλάγκας): Πρίφτης, Μούτσο, Τσάβο, Ντινούλης, Βογιατζής Σ., Παπαδημητρίου (70’ Αγγελακόπουλος), Μπακαλούλης Δ., Βογιατζής Χ., Τσάντος (92’ Βογιατζής Π.), Καλογιάννης, Λένας (85’ Γκουγκότης Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Δρυστέλλας, Σκάρπας.